Te huur

Te huur

Bevalbad

Ik heb ook een bevalbad te huur. Het totale pakket bevat:

  • Beval bad “Birth pool in a box Eco”, welke geschikt is voor één persoon, met 2 is het best krap!
  • Persoonlijke hoes
  • Elektrische luchtpomp
  • Elektrische dompeldomp
  • Schepnetje
  • Aanvoerslang (vrij van schadelijke stoffen, geschikt voor warm water) die je tevens gebruikt voor de afvoer na de geboorte. Deze slang is slechts 1 malig te gebruiken.
  • Kraankoppelstukken (kijk altijd direct na het ophalen of het op jullie kraan past! Ik lever meerdere stukken bij, maar er zijn zoveel kranen, mensen zetten soms bad in de buurt van de keuken, soms in de buurt van de badkamer)

Maten van het bad zijn 193 x 165cm, diepte 66cm, 480 liter water max, met opblaasbare bodem, handvatten en bekerhouder.

CUB

CUB is een afkorting van “Comfortable Upright Birth”
De CUB is een fijne, comfortabele, opblaasbare ondersteuning, die lijkt op een poef, speciaal ontworpen om moeders te helpen bij een natuurlijke bevalling.

De CUB bestaat uit 2 gescheiden kamers die ieder in compartimenten verdeeld zijn. Dat maakt de CUB heel stabiel en daarom kunnen er veel verschillende houdingen op worden aangenomen. Zo kan de moeder actief zelf de houding zoeken en uitproberen die op dat moment het prettigste is en dat voelt goed. Het is niet nodig om over te stappen op een harde baarstoel of baarkruk want ook de geboorte zelf kan plaats vinden op de CUB. Een verticale houding vergroot de ruimte in het bekken en daardoor verloopt de bevalling over het algemeen vlotter en veiliger met minder kans op complicaties en ingrijpen. En dat is goed voor moeder en voor de baby.

De CUB kan gedurende de gehele bevalling gebruikt worden om op te zitten, rusten, leunen, knielen en om op te bevallen. De fases van de bevalling kunnen zo in elkaar overvloeien. Er is geen speciale apparatuur voor nodig en het kan in iedere omgeving gebruikt worden, thuis, in kraamkliniek, geboortecentrum of ziekenhuis.

Ook tijdens de zwangerschap kan het prettig zijn om de CUB te gebruiken om ontspannen op te zitten of te leunen.

Kijk HIER filmpje over gebruik.

HORIGEN Chicture 3D dubbele elektrische BORSTKOLF met handkolf

De allerbeste beste eigenschap van Horigen borstkolven is de 3D-kolfset. Comfortabele, siliconen schilden en tunnels omhullen je tepel en tepelhof; met zachte druk, vacuüm en massage kolf je voldoende moedermelk voor jouw baby ten alle tijden dat je niet samen kunt zijn voor de live voedingen. Horigen 3D borstschilden gebruiken niet alleen vacuüm maar ook compressie om melk te verwijderen; precies zoals een baby doet.

  • Afkolfsets met 3D siliconen schild en tunnel.
  • Zowel links – rechts of dubbelzijdig te gebruiken.

Tevens zit er een Horigen handkolf bij, deze heeft hetzelfde 3D borstschild als de elektrische kolven. Er zit ook een flesadapter bij zodat je in de meeste brede nek flessen en standaard smalle nek flessen kunt kolven.

Recent zijn ze door Mens en Kinders nagemeten en constateerde de lactatiekundige dat de onverwoestbare motor beter kolft dan menig nieuwe kolfset van een ander bekend merk. Borstschilden en alle andere stukken die in aanraking komen met je huid en/of de melk zijn uiteraard nieuw!