Tarieven HypnoBirhting

Tarieven cursus HypnoBirthing®

HypnoBirthing® de Mongan Methode

Kosten: €295,- per stel, voor de cursus bij mij thuis in Meppel.
Dit is inclusief:
• De cursus zelf (5 x 2,5 uur)
• HypnoBirthing® boek, Nederlands of Engels
• Originele geluidsbestanden om te ontspannen, Nederlands of Engels
• Alle materialen en oefeningen in het Nederlands of Engels
• Support voor, tijdens en na de cursus (telefonisch, Whatsapp en/of per email)
• Incl. BTW 21%

Wil je dat ik bij jullie thuis de cursus kom geven, dan betaal je €0,23 per km

Je komt maximaal 2 andere stellen tegen, tijdens de cursus (= moeder en partner of andere metgezel). Binnen een week na aanmelding voor de cursus dient een aanbetaling te worden gedaan van €50,-. De rest van het cursusbedrag dient uiterlijk 2 weken voor aanvang van de cursus betaald te zijn. Onverhoopte annulering van de cursus is mogelijk tot 2 weken voor aanvang van de cursus. Hierna is het volledige cursusgeld verschuldigd. De aanbetaling wordt niet gerestitueerd.

Steeds meer zorgverzekeraars vergoeden de cursus, ook omdat ik aangesloten ben bij het HypnoBirthing Instituut EN bij HypnoBirthing Nederland en België. Informeer vooraf bij jouw verzekering wat zij voor je doen (op de pagina van HypnoBirthingNederland en België kun je terugvinden welke verzekering wat vergoed).

Ook voor een opfriscursus kun je bij mij terecht, als je al eerder een cursus bij mij of een van mijn collega’s hebt gevolgd. Bel of mail me voor informatie hierover.

Annuleren door de cursist: Tot 4 weken voor de aanvangsdatum kun je je deelname kosteloos annuleren. Je ontvangt je aanbetaling volledig terug als ik je het boek nog niet heb toegezonden. Heb je het boek wel al ontvangen hou ik €40,- in. Bij latere annulering ontvang je je eventueel betaald deelname geld terug, met uitzondering van de aanbetaling. Wanneer je je onverhoopt twee weken voor aanvang van de cursus afmeldt, ben je het gehele cursusbedrag verschuldigd. Je krijgt de aanbetaling niet terug. Kun je de cursus om één of andere reden niet voltooien, ontvangt de cursist geen restitutie. Opname in een ziekenhuis behoeft geen beletsel te zijn de cursus te annuleren, we kunnen ook ter plekke de cursus organiseren!

​Verder gelden onderstaande algemene voorwaarden:

Ik heb het recht een bijeenkomst te verplaatsen naar een andere datum, bijvoorbeeld vanwege ziekte of omstandigheden, dit gaat altijd in overleg.

Het missen van een of meerdere delen van de cursus geeft geen recht op restitutie van deelname geld, meestal is het mogelijk een andere datum te prikken!

Volg je liever de ééndaagse cursus dan betaal je hiervoor €125,-. Dit is geen HypnoBirthing ® cursus!