Ervaringen belly binding

Ervaringen belly binding

BellyBind in Zwolle: deze moeder, zelf van Indonesische komaf heeft genoten van de buikmassage en pakking. De Bellybind heeft ze de eerste dag van genoten, 24 uur lang. En toen ik het haar aanleerde, had ze in 1x de slag zo goed te pakken, dat ik het niet opnieuw hoefde te doen! Dankjewel voor deze ervaring A, J en J 💕

Mijn allereerste Belly binding heb ik gedaan bij een cursiste 3 dagen na de geboorte van haar zoon:

Ik heb het als heel fijn ervaren wanneer ik het om had. Het gaf me een soort veilig en geborgen gevoel. Ook met slapen vond ik het niet vervelend, al ging het toen wel omhoog. Kreeg het niet meer strak om mijn buik heen. Van de 6 weken heb ik het alleen maar 3 weken kunnen dragen.. ik heb een week met een dubbele borstontsteking gezeten waardoor ik de bellybind niet om kon. Met de belly bind toch afhankelijk van een ander, in mijn geval M en doordat hij zoveel werkte en onze energie level laag was hadden we soms geen tijd / energie om de bellybind om te doen. Ik kan je dus niet vertellen hoe het voelt om het 6 weken om te hebben. Maar de tijd dat ik het om had voelde voor mij wel erg fijn!! 💕

Leermomentje voor mijzelf… Dankjewel J, M en M 💞