Cursusdata

Cursusdata

Een originele HypnoBirthing cursus, de Mongan Methode dus 5x 2,5 uur:

Zaterdagen 14, 21 en, 28 maart en 11 en 25 april van 10.00 tot 12.30 uur.

Momenteel zijn door het Covid19 gebeuren alle data geschrapt. Mocht je ondersteuning willen of les in welke vorm dan ook, neem vooral contact met me op, dan gaan we dat samen regelen. Tenslotte verdien je ook nu, in deze onzekere tijden, een DroomBevalling!

Een ééndaagse cursus zaterdag van 10 tot 17 uur. Dit is een cursus gebaseerd op HypnoBirthing, maar zeker geen spoed cursus HypnoBirthing!

Mochten andere data dan hierboven beschreven je beter passen, informeer dan naar de mogelijkheden, ik kan gelukkig erg flexibel zijn!

De cursus wordt in mijn cursusruimte, bij mij thuis gegeven. De cursus is voor de a.s. moeder en een partner die haar assisteert bij de bevalling (dat hoeft niet per se haar eigen partner te zijn maar kan ook zus, moeder, vriendin of doula zijn!).

Een opfriscursus is 1 of 2x 2,5 uur.

Als het beter past, bij jullie thuis, waar dat ook is. Max een uur rond mijn eigen woonplaats heeft mijn voorkeur. In dat geval bereken ik reiskosten à €0,19 per km.

For an English course you can also contact me!

Volg je liever een ééndaagse cursus waarin je allerlei informatie krijgt over hoe je lichaam werkt en hoe jij kunt zorgen dat het optimaal werkt. Hierdoor leer je vertrouwen te hebben in je eigen lijf en om bewuste keuzes te kunnen maken die bij jou passen. Neem dan contact met me op om deze te plannen. Kosten van zo’n hele dag van 10.00 tot 17.00 uur incl. lunch bedraagt €100,-