Cursusdata

Cursusdata

Een originele HypnoBirthing cursus, de Mongan Methode dus 5x 2,5 uur:

Momenteel geef ik (door Corona) vooral privé cursussen, bij jouw of bij mij thuis. Behalve eventueel reiskosten is de prijs gelijk aan een groepscursus! Mocht je interesse hebben, neem gerust contact op. Dan kijken we samen wat er in jouw en mijn agenda past…..

Bijvoorbeeld: Zaterdagen van 10.00 tot 12.30 uur. Mochten andere momenten dan hierboven beschreven je beter passen, informeer dan naar de mogelijkheden, ik kan gelukkig erg flexibel zijn!

De cursus wordt in mijn cursusruimte, bij mij thuis gegeven. De cursus is voor de a.s. moeder en een partner die haar assisteert bij de bevalling (dat hoeft niet per se haar eigen partner te zijn maar kan ook zus, moeder, vriendin of doula zijn!).

Een opfriscursus is 1 of 2x 2,5 uur.

Als het beter past, bij jullie thuis, waar dat ook is. Max een uur rond mijn eigen woonplaats heeft mijn voorkeur. In dat geval bereken ik reiskosten à €0,19 per km.

For an English course you can also contact me!

Volg je liever een ééndaagse cursus (dit is echt geen HypnoBirthing!) waarin je allerlei informatie krijgt over hoe je lichaam werkt en hoe jij kunt zorgen dat het optimaal werkt. Hierdoor leer je vertrouwen te hebben in je eigen lijf en om bewuste keuzes te kunnen maken die bij jou passen. Neem dan contact met me op om deze te plannen. Kosten van zo’n hele dag van 10.00 tot 17.00 uur incl. lunch bedraagt €100,-